اطلاعات تماس

کارشناس گسترش همکاری های بین المللی:

طیبه خبیر

شماره تماس داخلی: 1733

ایمیل: oisc.scu@gmail.com

پروژه بین المللی سازی آموزش عالی در ایران (IHEI)

بین ‌المللی‌ سازی آموزش عالی در ایران:

ظرفیت ‌هایی چون وجود 200 مؤسسه‌ی آموزش عالی اعم از خصوصی و دولتی، آمار بالای فارغ‌التحصیلان دانشگاهی، و رشد جالب توجه در بخش آموزش عالی و R&D طی 15 سال گذشته در ایران، اتحادیه‌ی اروپا را بر آن داشت که با در نظر گرفتن ایران به عنوان کشور شریک، از طریق برنامه‌ی اراسموس پلاس به ظرفیت‌ سازی در سیستم آموزش عالی ایران در جهت بین ‌المللی ‌سازی آن بپردازد. برای تحقق این امر پروپوزال پروژه­ بین­ المللی ­سازی دانشگاه ­های ایران با تعریف اهداف زیر و با آماده‌سازی 7 بسته کاری، از طریق تشکیل کنسرسیومی از سه دانشگاه اروپایی و 6 دانشگاه ایرانی تهیه گردید و موفق به دریافت بودجه در سال 1393 از برنامه اراسموس پلاس شد.

اهداف پروژه­ بین ­المللی سازی دانشگاه های ایران:

• تقویت بعد بین المللی سیستم آموزش عالی ایران از طریق انتقال یا اشتراک دانش، توانایی های مدیریتی، و شیوه های مفید.
  • برقراری شبکه ملی بین المللی سازی آموزش عالی به عنوان یک پایگاه برای یادگیری در جهت پیشبرد مدرن ­سازی، هماهنگ ­سازی، و برنامه­ ریزی استراتژیک فعالیت­ های بین­ المللی سازی در جمهوری اسلامی ایران.

ذینفعان:

• مدیران سطوح بالای مؤسسات آموزش عالی
  •  مدیران و کارشناسان دفاتر روابط بین­الملل
  • سیاست گذاران
  •  استادان دانشگاه/ دانشجویان/ محققان، و مراکز تحقیقاتی

بسته ­های کاری:

• نوآوری از طریق مشاهده
  • ظرفیت­ سازی از طریق آموزش
  • ظرفیت­ سازی از طریق فعالیت ­های ویژه
  • شبکه ­سازی و پایداری
  • انتشار اطلاعات و بهره ­برداری
  • نظارت و کنترل کیفیت